Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Pregatiri » Restaurante si alte locatii »

Restaurante in buzau

Intra in contul tau
 Username:  Password:
am uitat parola | nu am cont

Cauta job

ejobs

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 01:50

buna!
am deschis acest subiect pentru ca in 2010 vrem si ne facem nunta si am inceput sa cautam un restaurant in Buzau; as vrea sa citesc parerile voastre, ale celor care ati avut sau aveti nunta in acest oras!
nunta noastra va fi de maxim 120 pers si un buget destul de redus...
astept sugestiile vostre!

Raporteaza abuz de limbaj

1 mesaj
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 17:50

chiar nu e nimeni din buzau pe aici??

yellowpink
1 mesaj
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 12:04

incearca la HAN LA TINTA, am fost la 2 nunti acolo...este spatios, arata bine, mancarea este buna, meniul nu este mult...si are 2 sali, una mare care incap 200 persoane sau mai mult si inca una mai mica...nu stiu de cate persoane. oricum ai loc mult de dansat...bafta

1 mesaj
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 16:16

salutare incearca la restaurant aquamax spre pod la maracineni ei au doua sali plus una in parcul crang si nu sunt scumpi la meniu

imagineanuntiitale
222 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 17:11

Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitați-ne la nunta, iar noi va vom asigura că puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com

danagaureanu
9 mesaje
Oras: Buzau
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 20:26

buna si eu am anul asta nunta si sunt din bz. incearca la musatinii sau spre maracineni la milenium.apoi mai sunt prin crang si pe langa crang niste restaurante.mai este pe llanga sala sporturilor moon light sau ceva de genul.bafta

grace001438
15 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 14:44

Buna, eu o sa am nunta in Buzau si m-ar interesa foarte mult daca stiti saloane unde sa ma pot coafa si machia. Imi trebuie un salon in care sa ma pot duce cu incredere, nu as vrea sa plec de acolo in ziua nuntii bocind. va multumesc anticipat.

danagaureanu
9 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 21:53

buna nu stiu cat iti voi fi de folos. eu stiu cateva unul este venus cum mergi spre micro 3, mai este unul pe unirii mare dar nu i retin numele. eu pentru cununia civila am fost pe langa spiru haret nu stiu cam se numeste strada parca patriei cum mergi spre unirii, nu am platit mult si am fost foarte multumita pentru ca habar nu aveam ce coafiura sa mi fac. bafta oricum

danagaureanu
9 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 21:56

totusi te sfatuiesc daca poti sa ti faci din timp o proba daca ai timp si dispui si de ceva bani. eu cred ca asa voi face sa nu mi sric ziua nuntii.

imi_ase
40 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 12:43

Buna!!
Eu as vrea sa fac cununia civila in buzau,eu fiind de aici, si nunta cu petrecere si biserica in bucuresti.
e destul de greu pentru mine deoarece locuiesc in bucuresti si, nu prea mai am cunostinta de restaurantele din buzau, insa mi s-a parut foarte dragut restaurantul din crang de pe insulita, peisajul m-a incantat foarte tare.
astazi ajung la buzau si week-end-ul asta intentionez sa merg sa vad si alte restaurante:)
asa ca, si eu am nevoie de idei, si mai ales de locatii care imi trebuiesc, de genul coafor si ce mai trebuie, ca nu prea cunosc:D

hoinaru
8 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 10:12

buna! recomand resturantul Hotelului Crang. Sora mea a facut nunta acum 3 ani acolo si a fost super si anul acesta in septembrie am si eu nunta acolo.Sunt foarte draguti.

grace004523
1 mesaj
Postat pe: 3 August 2009, ora 11:09

te pot ajuta cu un sfat.
Eu am facut nunta pe 27 septembrie 2008 la Hanul Vanatorilor la iesire din Ulmeni.
Daca nu te deranjeaza ca este la 17 Km distanta fata de Buzau, acest resturant este o alegere buna.
La inceput pe mine m-a sperita distanta, dar am rezolvat problema ptr ca am inchiriat un microbuz ptr cei care nu aveau masini. Se ajunge cam in 15- 20 min. De la popas mai mergi cam 7 km. E frumos resturantul, e mare si meniul convenabil. Eu am avut 170 familii si meniul in urma negocierilor l-am scos la 1 mil de pers. E meniu bogat cu 4 feluri de mancare si il poti alege tu.
Eu am fost f. multumita, toti invitatii s-au simtit bine. E un local primitor, cu spatiu mancare buna se servire ireprosabila. Pe noi ne-a ajutat mult ca au si camere( e si motel)ptr ca am avut invitati din alkte judete si am avut unde sa-i cazam.Eu zic ca merita sa dai o fuga pana acolo sa-l vezi. Oricum parerea mea ca e mult mai bine sa alegi un resturant din afara buzaului. Cele din oras cer super mult si s-ar pute ca dupa nunta sa nu ramai cu nimic.
Mai bine cauti unul la iesire ptr ca cer mai putin si nu au atatea pretentii. Te poti interesa si la Hotel Diamant, Hanul lui Tinta, resturantele de la Popasul Merei, Musatinii. Eu am fost la toate dar cel mai bun raport calitate- pret l-am gasit la Hanul Vanatorilor.

imi_ase
40 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 13:43

buna!
am ales restaurantul max din crang.
e ok, am auzit lucruri bune despre el, ca mancarea e buna, poti aduce bautura de acasa etc.
asa ca ... asta e ... si imi place f mult ca e in parc si nu intre betoane:D

imi_ase
40 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 13:44

buna!
e ok, am auzit lucruri bune despre el, ca mancarea e buna, poti aduce bautura de acasa etc.

imi_ase
40 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 13:44

buna!

cristina_camelia
4 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 15:48

Buna
Vrei un decor romantic si o servire ireprosabila, Iti recomand Complex Turistic Magura. Meniul este mult mai ieftin decat la celelalta restaurante din Buzau: 130 cu tototl al lor si 4 feluri de mancare. Dar nu in restaurantul mare ci in sala de conferinte. Eu voi avea nunta acolo pe 19 septembrie. Iar in legatura cu invitatii , noi am dat invitatii la 150 de persoane. Si , stii cate vor veni:50 . Asa ca nu te hazarda la numar mare de invitati. Dar tu stii mai bine.
Multa bafta!

Mergi la: