Nu esti logat
x
Info
x
Intra in contul tau
DISCUTII PE FORUM
- Desfasuratorul nuntii
- Asezarea invitatiilor la ceremonia...
- Logodna
- Vand cosulet alb cu verde + huse...
- Din jurnal: chinurile inscrierii la...
- Un sfat va rog...
- De valentin... inelul?
- e normal sa fie secrete intre soti ?
- Soacra soacra
- Sf spiridon? pareri? preturi?
- Casuta pentru bani
- M-a strigat pe alt nume...
- Ce parere aveti despre tatuajele...
- Heloo
- epilarea cu ceara te poate imbolnavi...
- Timp
- Caut munca la domiciliu
Caut sa lucrez acasa part time prin intermediul ... - Servicii de curatenie si
Curatenie la birou si acasa la cele mai mici pre... - Vanzare garsoniera drist
R1254 dristor vanzare garsoniera confort 1 semid... - Iveco
Vind iveco 3 5t inmatriculat pe rominia unic pro... - Amenajari interioare
Executam zugraveli locuinte izolatii polistiren ... - Job in domeniul asigurar
Broker de asigurari recruteaza colaboratori pers... - 35 din vanzari plus 10 d
Va recomand o oferta atat pentru cine doreste do... - Vand vila peris ilfov
Vand vila la rosu p 1e amprenta 148mp incl garaj...
|
|
|
1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
am cautat semnificatiile la majoritatea florilor...acum..va rog sa nu credetzi pe cuvant ce scrie .si va spun un secret de al meu...eu cred o superstitie doar atunci cand e de bine...daca e ceva rau(nici no bag in seama:)))
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Anemona - dragoste neimpartasita
Aloe - tristete Busuioc - dragoste si noroc Begonia - aparare Brad - rabdare, timp Bujor - timiditate, sfiala Camelia - noroc Cactus - rezistenta Crizantema - bucurie, "esti o prietena minunata" Crizantema rosie - iubire Crizantema alba - adevar Crizantema galbena - dragoste marunta Crin - virtute, frumusete, eleganta, ii tine pe nepoftiti departe Crin portocaliu - ura Crin salbatic - mandrie Crin alb - virginitate, puritate, "e o binecuvantare sa fiu cu tine" Crin galben - fals, neincredere Floarea Soarelui - loialitate, adoratie. Feriga - sinceritate Frezie - inocenta Garoafa - fidelitate fara sfarsit, dragoste durabila (din partea unei femei) Garoafa roz - "nu te voi uita niciodata" Garoafa rosie - capricios, schimbator Garoafa cu pete - refuz, "imi pare rau ca nu pot fi cu tine" Garoafa galbena - dispret, desconsiderare Gardenia - bucurie, dragoste secreta Gladiola - generozitate Iris - credinta, intelepciune, soarta Iedera - prietenie si fidelitate Iasomie - gratie si eleganta Lalea - faima, succes, amant ideal. Lalea rosie - "crede-ma", declaratie de dragoste Lalea galbena - succes in viata profesionala dar probleme in dragoste Lamaie - savoare, picanterie Liliac mov - prima iubire, sentimente profunde Liliac alb - tinerete, prospetime Flori de mar - noroc, sansa Margareta - soarta, simplitate, despartire. Magnolia - dulceata, frumusete, dragoste de natura Narcisa - respect, stabilitate si dorinta. Nufar - puritate Orhidee - apreciere a frumusetii Panselute - iubire timpurie, mereu cu gandul la persoana iubita. Petunia - resentiment; furie, "prezenta ta ma intristeaza" Rozmarin - amintiri Smochin - satira Salvie - virtute domestica Trifoi - noroc Trandafir - dragoste Trandafir alb - dragoste eterna, eleganta, tandrete, finete. Trandafir roz - prietenie, solidaritate, incredere. Trandafir gablen - prietenie, gelozie dar in acelasi timp exprima o bucurie imensa de a trai si bucuria de fi indragostit. Trandafir rosu - pasiune, exprima sentimente ce greu pot fi tinute sub control, adeseori ele sunt exprimate cu ardoare. Vasc - "saruta-ma", planta sfanta a Indiei Violeta - incredere, modestie Violeta albastra - grija, "voi fi intotdeauna sincer" Violeta alba - "sa incercam sa fim fericiti" Zambila salbatica (clopotel) - modestie, constant Zambila albastra - constanta Zambila purpurie - "imi pare rau", "iarta-ma" Zambila rosie sau roz - joaca Zambila alba - dragalasenie, "ma voi ruga pentru tine" Zambila galbena - gelozie Raporteaza abuz de limbaj |
|
torasexy 21 mesaje Membru din: 22/10/2007 |
|
elly 20 mesaje Membru din: 29/01/2008 Oras: BUCURESTI |
foarte interesant, multumim!
|
fantome 940 mesaje Membru din: 17/07/2008 Oras: Brasov |
Eu nu voi tine cont de semnificatia florilor ci de cat de bine vor arata combinate. Am ales modelul si sper ca cea de al agentia va fi capabila sa-l execute. Va fi din trandafiri, floarea miresei si niste floricele albe ca niste crini pitici.
|
corect..nu trebuie sa tzinem cont..insa vreau ca miresicile care totushi cred in astfel de lucruri(care sunt complet inofensive si dragutza..uneori)increderea..si fericirea de a purta un buchet care e plin de semnificatzii bune si vesele...
|
leonardafilip 7 mesaje Membru din: 12/06/2008 |
eu am ales trandafiri albi normal pentru o mireasa ce poate insemna ?
|
leonardafilip 7 mesaje Membru din: 12/06/2008 |
|
|
|
Hello!!! Eu vreau cale..... nu stiu e un fix ca ma gandeam la inceput la trandafiri... dar parca e prea comun asa ca.... deci? astea ce semnificatie au? multumesc in avans!
|
pentru leonardafilip...scrie mai sus de trandafirii albi....e o alegere excelenta...insa eu am ales cale..pentru ca nus prea comune...in anumite regiuni ale tzarii se spune ca sunt florile mortzii...insa am gasit ca inseamna si gratitudine...ceva de genu...oricum...mie imi plac...insa viitorul sot nu vrea cala in piept ca zice ca nui plac asa ca tre sami fac din tandafiri albi...
|
frumos.unde ai gasit semnificatia lor?
|
pisimaya 17 mesaje Membru din: 11/06/2008 |
si lacrimioarele nu a ti gasit sau ochiul boului..au trandafiri verzi..of..is cam pretentioasa nu??
|
Bulina 18 mesaje Membru din: 22/09/2008 Oras: Galati |
Frumos
|
iulika_flore 1528 mesaje Membru din: 30/10/2007 |
lacramioara inseamna puritate, la cel mai inalt grad
iar trandafiri albi eleganta, puritate de asenenea, virginitate dar si iubire iar calele gratie, finete, nicaieri nu scrie ca sunt florile mortii
Raporteaza abuz de limbaj
iulika_flore
|
|
alina_hahuie 222 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: Galati |
k3ntutza nu trebuie neaparat sa renunti la cale ci poti face o combinatie de trandafiri cu cale (eu asa am avut buchetul,poza la mine in profil) si astfel ii pui sotului trandafir in piept, trandafir care se regaseste si in buchetul tau dar nici nu renunti la dorinta de a avea cale pt k ele dau un aer foarte elegant si mai aparte.
Iubirea nu este asemanarea dintre doi oameni ci magia dintre ei (John Fowles)
|
|
anjie2u 1 mesaj Membru din: 12/06/2008 Oras: Craiova |
de cala stii ceva? eu vreau sa-mi pun in piept si vreau ca mireasa sa aiba in buchet cale. merci
|
adnana 8 mesaje Membru din: 10/06/2008 |
Am gasit doua variante una buna si una rea:( pt CALE(cea buna): Cala. Simbol al stilului si al elegantei feminine, calele mai sunt recunoscute si sub numele de "flori regale". In Occident, calele se folosesc la cele mai importante evenimente. Iata si semnificatiile calei in functie de culorile acesteia: Cala alba: puritate; Cala galbena: mandrie; Cala roz: gingasie; Cala mov: perfectiune, reinnoire si frumusete; Cala visinie: frumusete magnifica.....(cea rea)Cala.Lacrimi si suferinta....dar cred ca pana la urma fiecare floare poate fi asociata cu ceva neplacut,ca de exemplu trandafirul cu spinii lui, cred ca fiecare poate face legatura...:(
|
adnana 8 mesaje Membru din: 10/06/2008 |
Pentru cele care cauta ochiul-boului::D mai trebuie sa caut si o poza
OCHIUL-BOULUI Aceste flori pot fi folosite ca si flori de infrumusetare a buchetului. Sunt de marimea unei monede sub forma de spirala, avand o varietate mare de culori. Florile aduc un aer proaspat sarbatorilor de primavara, nuntilor de vara si aranjamentelor de toamna. Creeaza imaginea unei flori salbatice foarte populara in zilele noastre. |
|
degetica86 139 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
si eu vreau cu cale defapt o sa am cale si orhideei roz aveam sa ma ma hotarasc intre un buchet din trandafiri si orhideei si unul din cale si orgideei sotului ia placut mai mult ultimul asa ca asta a ramas.oricum eu am gasit undeva ca inseamna si eleganta la cale ma refer.
ce nu te omoara te face mai puternic
|
|
Dark_Roxana 8 mesaje Membru din: 17/05/2009 |
eu vreau LACRAMIOARE!!!
le vreau peste tot la nunta mea sunt singurele flori de care m-am indragostit inca de cand eram mica mica mica... celelalte flori imi plac sunt frumoase, celelalte flori pentru mine sunt doar flori care au rolu lor de a colora vietile...dar de lacramioare repet sunt indragostita... totusi multi mi-au spus ca desi acestea reprezinta sinceritatea si puritatea si etc, ele ca si numele lor sunt flori triste iar la nunta aduc tristete, si lacrimi... :( :(( ... :( voi ce ziceti? stiti mai multe? eu nu vreau sa cred asa ceva si deobicei nu sunt superstitioasa, dar fiind vorba de o zi importanta care nu poate fi data inapoi ... nu as iasa rau Raporteaza abuz de limbaj |
|
degetica86 139 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
daca vrei un astfel de buchet nu tine cont de numele florii.eu am vrut pt.cununia civila dar mi-a spus fata care se ocupa de aranjamentele mele florale ca sunt foarte sensibile si se plostesc usor ca sa zic asa in plus eu ma casatoresc in octombrie cand nu e sezonul lor si am costa cam mult sa le aduc din olanda.si apropo lacramioarele mai poarta denumirea si de margaritar.
ce nu te omoara te face mai puternic
|
|
cikita66 12 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
as vrea sa aflu si eu care este semnificatia pentru Chiparoasa. va rog daca stir cineva!!!
ms frumoooos! Raporteaza abuz de limbaj |
|
flowerpower 68 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Buna!
Daca sunteti din Craiova si vreti aranjamente florale pentru nunti(buchete mireasa/nasa/d-re de onoare,lumanari,cocarde,bratari,gaspouri,aranjamente pe suporti din fier forjat,arcade) sau diverse alte ocazii,apelati-ma cu incredere.Ofer preturi avantajoase si calitate.Pentru detalii si poze cu aranjamentele realizate,trimiteti un e-mail la avccraiova@yahoo.com Raporteaza abuz de limbaj |
DISCUTII PE FORUM:
Top Subiecte
Pregatiri
Traditii
Nunta mea
Vestimentatie
Frumusete
Luna de miere
Generalitati
Administrativ
Arhiva comunitatii 2010
Ianuarie